Crònica 1 de maig

VALENCIÀ

Una vegada mes, el Consell Sindical Obrer ha eixit al carrer en defensa dels drets de la classe treballadora a les ciutat d´ Alacant i d´Elx, en aquesta ocasió per la celebració de l´1 de maig, dia Internacional de la Classe Obrera.

L´1 de maig es una data imprescindible per al conjunt de la nostra classe, pel seu caràcter reivindicatiu i de lluita. La patronal i els seus governs volen convertir aquest dia en el dia del treball, en un pont més i en definitiva, fer-nos oblidar el perquè d´aquesta data i el perquè continuem eixint al carrer.

Milers de treballadors i de treballadores ens hem manifestat durant aquesta jornada demanant  la millora dels nostres salaris, la derogació de la reforma laboral de l´actual govern PSOE/SUMAR, la reducció de la jornada de treball, les mesures per acabar amb el terrorisme patronal en forma d´accidents de treball, la renúncia al pacte social i la necessitat d´un sindicalisme diferent a les actuals centrals sindicals de CCOO i UGT.  També han hagut proclames a favor del poble Palestí i contra les despeses militars, en un ambient d´ internacionalisme i solidari amb els pobles.

La jornada ha transcorregut amb total normalitat i amb un ambient reivindicatiu, tant a la ciutat d´Elx com a la d´Alacant.

Tenim la necessitat i l´obligació de no deixar la lluita per a l´1 de Maig del 2025 per que les agressions de la patronal són diàries.

Visca la lluita de la classe obrera!

Visca l´1 de maig!

CASTELLANO

Una vez más, el Consejo Sindical Obrero ha salido a la calle en defensa de los derechos de la clase trabajadora en las ciudades de Alicante y de Elche, en esta ocasión por la celebración del 1 de mayo, día Internacional de la Clase Obrera.

El 1 de mayo es una fecha imprescindible para el conjunto de nuestra clase, por su carácter reivindicativo y de lucha. La patronal y sus gobiernos quieren convertir este día en el día del trabajo, en un puente más y, en definitiva, hacernos olvidar por qué de esta fecha y por qué continuamos saliendo a la calle.

Miles de trabajadores y de trabajadoras nos hemos manifestado durante esta jornada pidiendo la mejora de nuestros salarios, la derogación de la reforma laboral del actual gobierno PSOE/SUMAR, la reducción de la jornada de trabajo, las medidas para acabar con el terrorismo patronal forma de accidentes de trabajo, la renuncia al pacto social y la necesidad de un sindicalismo diferente a las actuales centrales sindicales de CCOO y UGT.  También ha habido proclamas a favor del pueblo Palestino y contra los gastos militares, en un ambiente d´ internacionalismo y solidario con los pueblos.

La jornada ha transcurrido con total normalidad y con un ambiente reivindicativo, tanto en la ciudad de Elche como la de Alicante.

Tenemos la necesidad y la obligación de no dejar la lucha para l´1 de mayo del 2025 por que las agresiones de la patronal son diarias.

¡Viva la lucha de la clase obrera!

¡Viva el 1 de mayo!

Deja una respuesta